Известие

Collapse
No announcement yet.

Retrofitting Connect NAV / навигация за 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Здравейте! Аз продавам навигацията по горе. Сравнително запазена е и всичко по нея работи. За съжаление нямам кода, но и не знам дали е нужен. Няколко пъти съм свалял акумолатора и самата навигация и след това тръгва без код. Също не съм свалил GPS антената, затова цената е такава. Свалена е от моята кола - 159 SW 2009г
    Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m

Comment

Първоначално публикувано от marin_mv Покажи съобщение
      Здравейте! Аз продавам навигацията по горе. Сравнително запазена е и всичко по нея работи. За съжаление нямам кода, но и не знам дали е нужен. Няколко пъти съм свалял акумолатора и самата навигация и след това тръгва без код. Също не съм свалил GPS антената, затова цената е такава. Свалена е от моята кола - 159 SW 2009г
      Мда , според мен това за различен размер на навито за фейса и преди не е вярно Никъде не успях да намеря такава информация

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk

Comment

Благодарности на Grishata за добре описаната процедура по сваляне на панелите. Ако не беше тази тема, щях да си загъбя ден + няколко потрошени части
        Alfa Romeo 159 SW, 2009, 1.9 JTDm, Q-tronic, 180 h.p., 400 N.m

Comment

Първоначално публикувано от marin_mv Покажи съобщение
          Благодарности на Grishata за добре описаната процедура по сваляне на панелите. Ако не беше тази тема, щях да си загъбя ден + няколко потрошени части
          Ням защо, радвам се , че е ила полезна темата

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk

Comment

Working...
          X